Processor ::: Računari ::: Šimanovci

Prodaja i servis računara i ostale računarske opreme

Usluge

Vršimo servis i prodaju računara, po najpovoljnijim cenama i najbržem roku, sve na jednom mestu.

Imate problem sa računarom, ili želite da kupite novi računar ili laptop pozovite nas na telefone:

022/480-001; 060/369-3248 ili dodjite u naš servis u Krnješevačku br.10 u Šimanovcima.

Hardver. Dijagnostika i otklanjanje kvarova na desktop i laptop računarima.  Zamena novim ili reparacija neispravnih komponenti. Funkcionalnost i ispravnost hardvera testiramo proverenim programima za testiranje baziranim na dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti.

Softver. Instalacija i podešavanje Microsoft operativnih sistema : Windows Xp, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 , Windows 10 i pratećih programskih paketa,  pravljenje rezervne kopije (backup) i arhiviranje podataka, čišćenje računara od virusa i instalacija licenciranih aplikacija. U skladu sa potrebama korisnika nudimo i primenjujemo na računarima optimalna antivirusna i ostala softverska rešenja.

Možete doći kod nas gde ćemo sklopiti konfiguraciju koja je u skladu sa vašim potrebama i željama ili izabrati već sklopljenu konfiguraciju, rok isporuke za prvu varijantu je dva radna dana, a za drugu jedan.

 

OBAVEŠTENJE

MOLIMO POŠTOVANE POTROŠAČE DA OD TRENUTKA PRIMANJA POZIVA DA JE UREĐAJ KOJI SU DONELI NA POPRAVKU ILI REKLAMACIJU ZAVRŠEN, U ROKU

OD 30 DANA

 DOĐU DA POKUPE SVOJ UREĐAJ ILI NEĆEMO SNOSITI ODGOVORNOST ZA ISTI

NAPOMENA: Sem ukoliko se na vreme ne javi razlog Vašeg ne dolaska, u tom slučaju uređaj će biti sačuvan do dogovorenog datuma.