Processor ::: Računari ::: Šimanovci

Prodaja i servis računara i ostale računarske opreme

Kasperski

Kaspersky Antivirus  nudi odličnu sigurnost bez žrtvovanja performansi, što ga čini jednim od najboljih antivirusnih softverskih rešenja. Kaspersky anti virus je profesionalno i za korišćenje jednostavno rešenje koje će oterati Vaše brige oko raznih pretnji sa interneta. Kaspersky Anti-Virus je sveobuhvatan i štiti Vaš računar od brojnih pretnji kao što su roboti, crvi, trojanci, spyware i slično. Kaspersky je spreman da zaštiti sistem od tradicionalnih virusa, ali takođe ima naprednu tehnologiju za zaštitu od nepoznatih pretnji.

Kaspersky AntiVirus radi na desktop, laptop i netbook računarima tako da ne morate da brinete ukoliko posedujete bilo koji od ta 3 računara. Instalacija Kaspersky antivirusa je veoma jednostavna, brza i ne zahteva restartovanje računara pre nego što program počne sa radom. Ovaj antivirus je jednostavan za koršćenje tako da početnici neće biti izgubljeni u podešavanjima i funkcijama. Bilo da ste prosečan ili napredan korisnik, Kaspersky će sigurno raditi posao za Vas. Interfejs je jednostavno organizovan i lak tako da ćete uvek biti obavešteni o statusu Vaše bezbednosti. Kaspersky Anti-Virus obuhvata zaštitu u realnom vremenu kao što je krstarenje internetom, download fajlova, email ili IM (Instant Messenger). U slučaju infekcije računara Kaspersky Vam omogućava trenutno obaveštenje i brzu reakciju kao i rešenje problema tog napada.

Kaspersky Labs brzo reaguje na nove viruse i često među prvima otkriva najnovije. Jedan od razloga zbog kojih je ovaj antivirus efikasan je zato što se stalno ažurira. Kaspersky ima System Watcher funkciju koja omogućava praćenje aktivnosti aplikacija. Ako se bilo šta sumnjivo dešava, antivirus zaustavlja proces i odmah obaveštava korisnika. Kaspersky Anti-Virus radi u realnom vremenu i tako štiti Vaš računar dok surfujete internetom, preuzimate datoteke, šaljete i primate poštu kao i dok pristupate datotekama i fasciklama. Iako je ovaj softver lak za korišćenje, on je takođe i prilagodljiv. Korisnici mogu da kontrolišu skoro sve komponente softvera za skeniranje, mogu podesiti nivo bezbednosti ili promeniti izgled interfejsa. Kaspersky URL Advisor štiti Vaš sistem dok ste na internetu i blokira phishing i druge scam stranice.

Ukoliko želite da naručite neki od Kaspersky Antivirusa, to možete učiniti na naš e-mail: processor.simanovci@gmail.com

sa sledećim podacima:

Ime i Prezime:

Adresa:

Telefon:

E-mail: